MEET MATUVU’S FAVORITE ICONIC CONTENT CREATORS
Meet MATUVU’s favorite ICONIC content creators. Wanneer je dagelijks zo veel bezig bent met content creëeren voor jezelf en voor anderen leer je heel wat fantastisch creatieve personen kennen en volgen. Ook bij Matuvu hebben we onze iconen waar we naar opkijken en die ons dagelijks inspireren om zelf unieke content te maken. Hier zijn 5 van onze favoriete content creators die wij op de voet volgen.

Meet MATUVU’s favorite ICONIC content creators. Wanneer je dagelijks zo veel bezig bent met content creëeren voor jezelf en voor anderen leer je heel wat fantastisch creatieve personen kennen en volgen. Ook bij Matuvu hebben we onze iconen waar we naar opkijken en die ons dagelijks inspireren om zelf unieke content te maken. Hier zijn 5 van onze favoriete content creators die wij op de voet volgen.

Shay Mitchell

De 31 jarige Shay Mitchell is naast actrice, model, ontwerpster en heeft haar eigen productie huis. Ze maakt prachtige beelden op haar Instagram over haar reisverhalen en mengt hierin fashion, food, fun en haar eigen reislijn Beis. Allemaal in teken van haar personal brand. Daarbovenop is ze ook op youtube erg actief en maakt ze de prachtigste filmpjes over haar leven als entrepreneur en travel addict. Zeker een aanrader om te volgen.

 

Anna Wintour

Je hoort ons waarschijnlijk weeral afkomen, Anna Wintour. En neen we zijn haar absoluut nog niet beu. Dit ICOON in onze business vinkt gewoon alle vakjes aan. Dat zij content maakt moeten we je waarschijnlijk niet uitleggen (duh, Vogue). Maar wist je dat ook zij op youtube verschijnt? Check out welke tips Anna Wintour graag deelt met ons.

 

Olivia Palermo

Ook deze it-girl behoort tot het lijstje van iconische content creators. Olivia styled haar looks altijd prachtig maar styled haar instagram feed minstens even goed.

Victoria – In the frow

Victoria van In the frow is eigenlijk de ideale digital content creator. Ze blogt, ze vlogt, heeft een instagramfeed om jaloers op te zijn en ze werkt met allerhande hippe merken samen. Deze aanstaande bruid is trouwens de ideale wedding inspiration voor verloofden. En we geven het toe, ook al is hier niemand verloofd, zijn we toch stiekem ook wel fan van al die prachtige jurken.

Neem zeker ook eens een kijkje op de in the frow website waar Victoria schrijft over haar ervaringen in fashion. Door haar jaren ervaring schrijft ze ook vanuit een expert standpunt wat het ook voor ondernemers super interessant maakt.

Iris Apfel

Je bent nooit te oud om te leren of te evolueren. En dat heeft Iris Apfel goed begrepen. Deze fashionable granny wist van zichzelf door middel van online content creation op haar 70’ste nog een brand te maken. Dit kunnen we natuurlijk alleen maar bewonderen.

Ben jij ook nog op zoek naar jouw weg in de wereld van digital content? Maandag hebben we een hele dag fashion business seminar in het kasteel van Brasschaat om jouw te trainen in het maken van iconische content. Want zelfs de beroemdste celebrity is ooit net als jouw begonnen. Leg die lat wat hoger en til jezelf naar het volgende niveau met onze lessen op maandag. Koop hier je ticket maar wacht niet te lang want het Iconic fashion business seminar is bijna uitverkocht.

Get monthly inspired! Tips, events & more!

Deel dit artikel met vrienden

Bekijk meer blogposts

Matuvu’s refreshed logo

Matuvu’s refreshed logo

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

5 TIPS DIE JE PRODUCTIEVER MAKEN TIJDENS HET THUISWERKEN.

5 TIPS DIE JE PRODUCTIEVER MAKEN TIJDENS HET THUISWERKEN.

Matuvu’s refreshed logo

Matuvu’s refreshed logo

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021