WHY YOU SHOULD PARTICIPATE IN THE MATUVU SUMMER SCHOOL

Investeren in jezelf is de belangrijkste investering die je ooit kan maken. Ook als student. Vaak sta je hier nog niet bij stil maar de jaren die je studeert zijn de jaren die je gebruikt om uit te zoeken wat voor carrière je wil, in welke sector je wil werken en nog belangrijker, hoe hieraan te beginnen eens je je diploma in handen hebt. Voor vele is starten in fashion business een absolute droom. Wil jij als student al eens kennismaken met deze boeiende business? Leren over persrelaties, fashion styling, branding en fashion strategy? Dan is de MATUVU Summer School jouw ideale eerste stap. Van 5 tot 9 augustus kan je in onze showroom alles te weten komen over fashion business en hoe jij je hierin kan ontwikkelen. 

Ook vorig jaar vond de Summer School plaats. Meet two of our MATUVU Summer school graduates. Anouk en Lauren vonden na de Summer school beide hun passie in fashion, en vertellen jullie graag wat zij uit de Summer school gehaald hebben.

Anouk Vranken

Anouk: De Summer School was een super leerrijke ervaring voor mij! Ik had op school de basis en algemene dingen van marketing en dergelijke gezien, maar nooit echt met de focus op fashion. Het was dus zeker interessant om dit bij te leren en heeft mij ook een duidelijker beeld gegeven van de fashion industrie en hoe het in zijn werk gaat.

Ik zou het andere studenten absoluut aanraden! Fashion is elke dag en elk seizoen een heel nieuw iets en een hele nieuwe uitdaging en net dat maakt het zo leuk, dat het altijd wat anders is.

Zelf vind ik het ontzettend leuk om in de fashion, bij Mieke Dierckx, te werken omdat het elke keer iets anders is en ik me nooit verveel op die manier!

Lauren Vromans

Na de MATUVU Summer School bleef ook Lauren niet bij de pakken zitten. Ze startte haar eigen webshop La V.

Lauren: LA V, een online fashion- en lifestyle store, heeft de eerste collectie gelanceerd in februari 2019. Iedere fashionista kan hier terecht voor de nieuwste musthaves en trends in fashion en lifestyle. Het draait bij LA V niet alleen om fashion, maar ook om lifestyle. We willen een totaal plaatje neerzetten waarbij iedereen de mogelijkheid heeft om een fashionista te zijn op ieder moment van de dag. Dagelijks worden we geïnspireerd door fashionbloggers, influencers en fashiontrends. Deze inspiratie willen wij dan ook graag met onze fashionlovers delen, zodat zij hiermee hun eigen looks en stylen kunnen creëren

– Those who don’t believe in the magic of fashion, will never be fashionable!

Tenslotte is LA V Store opgericht met een hart voor fashion en de ambitie om iets meer te betekenen voor fashionlovers dan alleen maar een online fashion store:

LA V is meant to empower all of you beautiful ladies. The clothes are chosen with passion and outfits are pulled together with our love for fashion. LA V will dress you to make you feel and look beautiful. We’re here to empower you to be the best version of yourself. Be the lady who has the strength to follow her heart and is willing to turn every dream into reality.

LA V Store is nu 3 maanden online en ik kan niet beschrijven hoe tevreden ik ben. Het gevoel dat ik krijg als ik iemand zie rondwandelen in een item dat van mijn webshop komt, dat ik zelf gekozen heb. Ja, dat is waanzinnig! Iedere dag is natuurlijk een uitdaging. Je wilt het altijd beter doen, de concurrentie is groot en het is hard werken, but I love it!

In de zomer van 2018 heb ik deelgenomen aan de Matuvu Summer School. Hiervoor heb ik stagegelopen bij het modebedrijf JOSH V in Amsterdam. Ik was zo onder de indruk van dit bedrijf en na deze ervaring wist ik zeker dat de modesector iets voor mij was. Al de rest interesseert me niet zoveel… Als het maar betrekking heeft tot fashion, haha. Ik had al langer het idee om ooit zelf iets te starten, maar hoe? Hier heeft de Summer School mij zeker en vast een duidelijker beeld in gegeven. Ik kon meer inschatten wat ik kon verwachten, hoe deze wereld eraan toe gaat en hoe ik mijzelf (LA V) zou willen positioneren in de fashion business. Na de Summer School ben ik dan ook meteen aan de slag gegaan met grondig onderzoek en zo is LA V Store een half jaar later live gegaan. Ik heb allesbehalve spijt van alle stappen die ik ondernomen heb om te staan waar ik vandaag sta & ik ben er enorm trots op, hihi!

Wil jij ook graag deelnemen aan de Summer School? Contacteer ons op info@matuvuagency.be en wees al zeker van een plaatsje of hou zeker komende weken onze social media in de gaten.

Get monthly inspired! Tips, events & more!

Deel dit artikel met vrienden

Bekijk meer blogposts

Matuvu’s refreshed logo

Matuvu’s refreshed logo

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

5 TIPS DIE JE PRODUCTIEVER MAKEN TIJDENS HET THUISWERKEN.

5 TIPS DIE JE PRODUCTIEVER MAKEN TIJDENS HET THUISWERKEN.

Matuvu’s refreshed logo

Matuvu’s refreshed logo

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021