STUDENTS, GET ONE STEP AHEAD IN YOUR CAREER IN FASHION
Goed begonnen is al half gewonnen zeggen we in België wel eens vaker. Dus waarom start jij niet met je fashionambities als je nog op school zit? Ben jij of ken jij iemand tussen 18 en 23 jaar die geknipt is voor de fashionbusiness? Dan is de Matuvu Summer School iets voor jou/haar.  Uniek in België stomen we de business women van de toekomst klaar voor een carrière in fashion. 

Goed begonnen is al half gewonnen zeggen we in België wel eens vaker. Dus waarom start jij niet met je fashionambities als je nog op school zit? Ben jij of ken jij iemand tussen 18 en 23 jaar die geknipt is voor de fashionbusiness? Dan is de Matuvu Summer School iets voor jou/haar.  Uniek in België stomen we de business women van de toekomst klaar voor een carrière in fashion. 

De Matuvu summerschool is een kort, intensief traject voor student die dromen van een carrière in fashion. Leer in het hoofdkantoor van ons fashion bedrijf hoe het  nu echt is om in de fashion te werken. Leer van ons team van professionals hoe het er echt aan toe gaat. En kom te weten welke jobs er allemaal zijn in fashion. Naast designer en model zijn er nog tal van verschillende jobs die nodig zijn om een brand te bouwen. Leer alles over persrelaties, hoe werk je best samen met influencers, leer meer over juiste stylings, social media marketing, community building en personal branding. Wie weet is dit ook jouw start naar een bloeiende carrière in deze fashionable business?

Om de opleiding zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we slechts beperkte plaatsen in de summerschool. Wacht dus niet te lang om jouw ticket te bemachtigen. Alle informatie en tickets vind je op onderstaande link.

Get your ticket here!

 

Get monthly inspired! Tips, events & more!

Deel dit artikel met vrienden

Bekijk meer blogposts

Matuvu’s refreshed logo

Matuvu’s refreshed logo

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

5 TIPS DIE JE PRODUCTIEVER MAKEN TIJDENS HET THUISWERKEN.

5 TIPS DIE JE PRODUCTIEVER MAKEN TIJDENS HET THUISWERKEN.

Matuvu’s refreshed logo

Matuvu’s refreshed logo

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021