HOE MEET JE JE PRODUCTIVITEIT?
De woorden ‘goaldigger’, ‘achiever’, ‘goalsetting’ lijken wel een must om succesvol te zijn. Het is uiteraard belangrijk dat je weet waar je naartoe wil met je business, maar enkel doelen uitzetten en een lijst van honderden to do’s zullen je niet productiever maken. Hoe meet je nu juist jouw productiviteit?

De woorden ‘goaldigger’, ‘achiever’, ‘goalsetting’ lijken wel een must om succesvol te zijn. Het is uiteraard belangrijk dat je weet waar je naartoe wil met je business, maar enkel doelen uitzetten en een lijst van honderden to do’s zullen je niet productiever maken. Hoe meet je nu juist jouw productiviteit?

Ben je productief of ben je vooral druk? Aan de hand van deze 3 maatstaven weet je of je eerder productief bent of niet;

1.JE GEVOEL 

Wat is je gevoel op het einde van de werkweek of einde van de werkdag? Voel je je gelukkig, voldaan en rustig? Of net niet?

2. JE RESULTATEN

Ben je op het einde van de werkweek dichter bij je vooropgezette resultaten gekomen? Of is je to-do lijst een chaos en lijkt het alsof je super druk was, geen tijd had maar uiteindelijk ook weinig afgerond hebt?

3. JE ENERGIEPIJL

Staat je energiepijl op het einde van de werkweek nog hoog? Of ben je volledig uitgeput en moe? Extra energie krijg je door het geluksgevoel dat je heel wat taken hebt kunnen afronden die je dichter bij je vooropgezette resultaten brengen. Je zal zien als je productiever bent door de week dat je meer energie overhebt op het einde van de werkweek.

Benieuwd hoe hoog jouw productiviteit scoort? Wil je nog wel wat leren over hoe je (nog) productiever kan zijn in 2020? Schrijf je nog snel in voor de laatste plekjes in de ‘Kick Your Productivity’ Workshop maandag 13 januari 2020 (van 9-13u incl. ontbijt) @ MATUVU HQ Antwerpen. Klik HIER.

productiviteit

 

Get monthly inspired! Tips, events & more!

Deel dit artikel met vrienden

Bekijk meer blogposts

Matuvu’s refreshed logo

Matuvu’s refreshed logo

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

5 TIPS DIE JE PRODUCTIEVER MAKEN TIJDENS HET THUISWERKEN.

5 TIPS DIE JE PRODUCTIEVER MAKEN TIJDENS HET THUISWERKEN.

Matuvu’s refreshed logo

Matuvu’s refreshed logo

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021