HOE STERKE FOTO’S HET VERSCHIL MAKEN (IN TIJDEN VAN DE CORONACRISIS).
In tijden van de Coronacrisis gebeurt alles digitaal, letterlijk alles. Meer dan ooit tevoren zijn retailers massaal online hun producten aan het verkopen en is het van groot belang om op te vallen in deze massa. Voorheen was je sociale media ook al een groot deel van de communicatie van je bedrijf, maar nu vervangt het zelfs alle fysieke interactie. Het is dus uiterst belangrijk om je online media optimaal in te zetten, maar hoe pak je dit aan? Wel, dit doe je aan de hand van sterke foto’s en op deze manier je te onderscheiden in de massa.

In tijden van de Coronacrisis gebeurt alles digitaal, letterlijk alles. Meer dan ooit tevoren zijn retailers massaal online hun producten aan het verkopen en is het van groot belang om op te vallen in deze massa. Voorheen was je sociale media ook al een groot deel van de communicatie van je bedrijf, maar nu vervangt het zelfs alle fysieke interactie. Het is dus uiterst belangrijk om je online media optimaal in te zetten, maar hoe pak je dit aan? Wel, dit doe je aan de hand van sterke foto’s en op deze manier je te onderscheiden in de massa.

Omdat alles nu online gebeurt, moet je beeldmateriaal voor je online media optimaal worden ingezet. Meer dan ooit is goed beeldmateriaal en online aanwezig zijn van groot belang. Niet enkel in fashion maar ook andere sectoren zoals: interieur, deco, beauty, optiek, schoenen, voeding, koffiebars, etc…

Een foto is niet zomaar een foto, het vertelt een verhaal aan je volgers/klanten/social media bezoekers. Een slechte foto kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je verkopen dalen en een goede foto zal dus voor meer online verkopen zorgen. Mooie en goede foto’s zorgen niet alleen voor meer online verkopen, ze hebben ook een grote impact op de uitstraling van je social media. Bij mooie foto’s ga je professioneler overkomen en straalt het ook een betere kwaliteit uit van je producten. Dat is nu, in tijden van Corona, zeer belangrijk omdat je klanten je producten niet in het echt kunnen zien of voelen. Een slechte foto heeft dus meer impact op je verkoop dan je denkt.

Maar hoe maak je nu zo’n sterke & ‘Instaworthy’ foto’s? Ben je geen professioneel fotograaf of heb je niemand die een foto van jou kan nemen? Of heb je echt absoluut geen idee hoe je nu op een leuke en creatieve manier je producten in de kijker zet?

No worries, jij zelf kan dit allemaal (en nog veel meer!) leren in onze nieuwste Instaworthycursus. In deze 6-delige cursus leer je een selfie vol zelfvertrouwen maken, een fancy flatlay opmaken, tips, tricks & tools om je foto’s volledig eigen te maken alsook te fotograferen als een pro!

Voor een klein prijsje van €69 heb je toegang tot de instaworthycursus. Stay home & learn a new skill! Enjoy it!

Get monthly inspired! Tips, events & more!

Deel dit artikel met vrienden

Bekijk meer blogposts

Matuvu’s refreshed logo

Matuvu’s refreshed logo

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

5 TIPS DIE JE PRODUCTIEVER MAKEN TIJDENS HET THUISWERKEN.

5 TIPS DIE JE PRODUCTIEVER MAKEN TIJDENS HET THUISWERKEN.

Matuvu’s refreshed logo

Matuvu’s refreshed logo

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021