3 SALESTIPS OM ONLINE MEER TE VERKOPEN.
Online kopen en verkopen van producten wordt meer en meer een gewoonte, al zeker in deze Coronatijden. Maar hoe zorg je er nu voor dat je online verkopen een succes zijn? Blijf je al een tijdje op dezelfde verkoopcijfers hangen? Misschien doen je online verkopen het wel goed maar wil je nog meer verkopen?

Online kopen en verkopen van producten wordt meer en meer een gewoonte, al zeker in deze Coronatijden. Maar hoe zorg je er nu voor dat je online verkopen een succes zijn? Blijf je al een tijdje op dezelfde verkoopcijfers hangen? Misschien doen je online verkopen het wel goed maar wil je nog meer verkopen?

Met deze 3 salestips helpen wij je om meer te verkopen en je online verkopen een extra boost te geven.

  1. Een sterke merkidentiteit

Een sterke merkidentiteit vertegenwoordigt je bedrijf/brand. Het is wat je uniek maakt en onderscheidt in de massa. Branding is dus van groot belang wil je je online verkopen doen stijgen. Je publiek moet in 1 oogopslag weten wie je bent en waar je voor staat. Ze moeten je kunnen herkennen & opmerken. Met een sterke branding kan je je bedrijf naar een next level brengen en opvallen in de massa.

  1. Gemakkelijk bereikbaar via allerlei wegen

Het is belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor je publiek & dit doe je via verschillende opties: social media, whatsapp, PB, mail, telefoon… Door goed bereikbaar te zijn kunnen je klanten/volgers je gemakkelijk bereiken wanneer ze een vraag hebben over bijvoorbeeld een product. Als ze dit weten wordt de barrière minder groot en zijn ze misschien geneigd om sneller te communiceren. Het is natuurlijk dan van groot belang dat je zo snel mogelijk reageert met nuttige informatie. Goed bereikbaar zijn zorgt ook voor vertrouwen en voor een sterke connectie.

  1. Toon jezelf

Als je iets wil verkopen, moet je eerst…’jezelf’ verkopen. Door jezelf te tonen aan je publiek schep je een vertrouwensband. Je publiek vindt het aangenaam om de persoon achter het bedrijf/merk te zien. Dit doet het vertrouwen groeien en maakt het extra persoonlijk.

Ga je aan de slag met deze tips, dan zijn we zeker dat je een groei gaat zien in je verkoop. Wil je persoonlijke begeleiding in het toepassen van een sterke (online) brandstrategie? Boek nu je gratis oriëntatiegesprek.

#BeBrandedBeDifferentBeYou

Get monthly inspired! Tips, events & more!

Deel dit artikel met vrienden

Bekijk meer blogposts

Matuvu’s refreshed logo

Matuvu’s refreshed logo

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

5 TIPS DIE JE PRODUCTIEVER MAKEN TIJDENS HET THUISWERKEN.

5 TIPS DIE JE PRODUCTIEVER MAKEN TIJDENS HET THUISWERKEN.

Matuvu’s refreshed logo

Matuvu’s refreshed logo

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021