STAY SAFE ON TREND: MONDMASKERS ALS DAILY OUTFIT ESSENTIAL
Gezondheid en hygiëne zijn 2 belangrijke punten tijdens de Coronacrisis, en dat zal nog lang zo blijven. Een nieuwe manier van leven is van start gegaan en het dragen van een mondmasker zal een gewoonte worden. Als we dan toch elke dag een mondmasker moeten dragen, waarom er dan geen fashionable face mask van maken? Onlangs riep hét icoon in de modewereld, Anna Wintour, alle fashionistas op om mondmaskers te dragen en…de eerste OOTD’S met mondkapje verschijnen reeds op social media.

Gezondheid en hygiëne zijn 2 belangrijke punten tijdens de Coronacrisis, en dat zal nog lang zo blijven. Een nieuwe manier van leven is van start gegaan en het dragen van een mondmasker zal een gewoonte worden. Als we dan toch elke dag een mondmasker moeten dragen, waarom er dan geen fashionable face mask van maken? Onlangs riep hét icoon in de modewereld, Anna Wintour, alle fashionistas op om mondmaskers te dragen en…de eerste OOTD’S met mondkapje verschijnen reeds op social media.

Local shops

Vele lokale winkels zijn al gestart met het maken van mondkapjes toen er te horen werd dat er te weinig waren in ons land. Spotted oa. bij een belgische boetiek Sally4th: kleurrijke mondkapjes die je niet enkel beschermen, maar ook je outfit die extra touch geven. Ook bij Abitare mooi wonen is men bezig met het produceren van stijlvolle mondmaskers in stoffen zoals velvet en trendy patronen.

Mondmasker local shop

Designer stuff

Op de catwalks tijdens de fashionweeks in februari en maart hebben we de mondkapjes al gespot. Niet enkel de lokale winkels verkopen mondkapjes, ook bekende designermerken als Gucci, Louis Vuitton, Walter Van Beirendonck & Martin Margiela pronken met prachtige exemplaren. Naast bescherming is dus het statement gehalte ook van de partij.

Mondmasker designers

Celebs & BV’s spotted

Celebrities volgen de veiligheidsmaatregelen goed op en dit door stijlvol te blijven. Billie Eilish is hier het grote voorbeeld. Zij mixt en matcht mondkapjes op basis van de rest van haar outfit zodat de hele look een mooi geheel wordt.

Mondmasker Billie Eilish

Vergeet statement sneakers, juwelen en XL-zonnebrillen: het mondmasker wordt het fashion statement accessoire van 2020. Het is niet alleen fashionable, maar zo bescherm je ook jezelf en anderen rondom jouw. Staying safe is on trend, dat is wel duidelijk!

 

(Bron – Foto coverfoto by Pinterest)
(Bron – Foto local shops by Sally4th & Abitare mooi wonen)
(Bron – Foto designer stuff by Pinterest)
(Bron – Foto celebs by Pinterest)

Get monthly inspired! Tips, events & more!

Deel dit artikel met vrienden

Bekijk meer blogposts

Matuvu’s refreshed logo

Matuvu’s refreshed logo

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

5 TIPS DIE JE PRODUCTIEVER MAKEN TIJDENS HET THUISWERKEN.

5 TIPS DIE JE PRODUCTIEVER MAKEN TIJDENS HET THUISWERKEN.

Matuvu’s refreshed logo

Matuvu’s refreshed logo

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021