5 SKILLS DIE JE VAN THUIS UIT KAN LEREN.
Vanaf morgen kunnen we genieten van een lekker lang weekend. Jammer genoeg moeten we nog steeds in ons kot blijven en moeten we dus deze tijd opvullen. Misschien kan je deze tijd of een deeltje wel eens toewijden aan het leren van nieuwe kennis, inzichten en ideeën om jezelf en je business vooruit te helpen de komende tijd?

Vanaf morgen kunnen we genieten van een lekker lang weekend. Jammer genoeg moeten we nog steeds in ons kot blijven en moeten we dus deze tijd opvullen. Misschien kan je deze tijd of een deeltje wel eens toewijden aan het leren van nieuwe kennis, inzichten en ideeën om jezelf en je business vooruit te helpen de komende tijd?

Wij hebben deze 5 skills voor jou klaar staan om dit weekend van thuis uit te leren. Deze 5 skills kan je snel en gemakkelijk leren op een interactieve manier waardoor je geïnspireerd geraakt vanuit jouw kot. Ideaal dus voor een lang weekend, let’s go!

  1. Hoe maak je zelf (snel en simpel) foto’s, selfies & flatlays met je smartphone?

Sterk beeldmateriaal is enorm belangrijk voor je sociale media. Via jouw foto’s & filmpjes vormen je volgers een beeld over jouw bedrijf en je producten. Zijn je foto’s van een mooie kwaliteit, genomen vanuit een juiste hoek of opgemaakt in je eigen huisstijl, dan onderscheid je je en val je op in de massa.

Weet je niet goed hoe je dat nu doet, zo’n Instaworthy foto’s maken? TIP! Onze Instaworthy cursus foto’s en flatlays leer je via Instagram en dus ideaal om zelf snel aan de slag te gaan.

  1. Hoe trek je nieuwe klanten aan en verkoop je dagelijks via Instagram?

Instagram is een geweldige sales-tool, al weten velen niet hoe deze in te zetten en onderschatten ze de kracht van Instagram op hun verkopen. Het begint allemaal bij het plaatsen van sterke content elke dag en groeien in naamsbekendheid. Maar hoe doe je dit zonder in herhaling te vallen of teveel te ‘pushen’?

Met onze Boostyoursalescursus via Instagram leer je hoe je je Instagram echt inzet als een sales-tool. Ook leer je er hoe je elke dag je stories sterk kan inzetten en je klanten meeneemt in je verhaal. Ga van volgers naar betalende klanten.

  1. Heeft je business een boost nodig?

In tijden van Corona is het al zeker belangrijk dat je je bedrijf even een extra duwtje geeft. Nu is het belangrijker dan ooit om online sterk te staan. Voor velen is dit een grote verandering.

Ondervind je dat dit voor jouw bedrijf zeer moeilijk gaat? Blader dan zeker eens door dit gratis e-book met 25 creatieve tips & tools hoe je als ondernemer in fashion & lifestyle je business kan runnen alsook je nieuwe inzichten kan geven in de verkoop bij offline beperkingen.

  1. Hoe maak je een content strategie op?

Met krachtige content maak je het verschil, zowel online als offline. Het is dus erg belangrijk om je met je content te onderscheiden. Klanten kiezen op basis van jouw content of ze bij jou kopen of bij je concurrent.

Spendeer jij soms uren aan het opmaken of het bedenken van posts voor je social media? Of heb je te weinig tijd of geen inspiratie? Dan is onze Creative Content Calendar écht iets voor jou. Hiermee kan je je content zelf inplannen en zit je nooit meer zonder inspiratie.

  1. Hoe schrijf je sterke captions bij je social media posts?

Sterke captions moeten voor interactie & connectie zorgen met je volgers op je sociale media. Ze zorgen voor authenticiteit, inspiratie en kunnen zelfs het vertrouwen winnen van je volgers. Zorg uiteraard wel dat je captions gebruikt die bij je brand/bedrijf passen.

Val je vaak in herhaling? Weet je echt niet meer wat schrijven onder de posts? Verlies je heel veel tijd met het bedenken van leuke captions? Dit gratis e-book verlost je van al deze zorgen. Met deze 100 inspiring captions leg je de focus meer op interactie & connectie met je volgers.

 

Met het leren van één of enkele van deze 5 skills kom je het verlengd weekend zeker door en kan je volgende week van start gaan met nieuwe energie en een enorme voorsprong!

Get monthly inspired! Tips, events & more!

Deel dit artikel met vrienden

Bekijk meer blogposts

Matuvu’s refreshed logo

Matuvu’s refreshed logo

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

5 TIPS DIE JE PRODUCTIEVER MAKEN TIJDENS HET THUISWERKEN.

5 TIPS DIE JE PRODUCTIEVER MAKEN TIJDENS HET THUISWERKEN.

Matuvu’s refreshed logo

Matuvu’s refreshed logo

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021

Waarom online zichtbaarheid niet langer werkt in 2021