Matuvu’s refreshed logo
In november 2021 blaast Matuvu agency 9 kaarsjes uit! Sinds de start in 2012 is het logo zo goed als onveranderd gebleven. Gedurende de voorbije jaren is Matuvu een merk geworden die de focus legt op het bouwen van bedrijven, merken die positief opvallen in de massa. You can guess…M’as-tu-vu?

In november 2021 blaast Matuvu agency 9 kaarsjes uit! Sinds de start in 2012 is het logo zo goed als onveranderd gebleven. Gedurende de voorbije jaren is Matuvu een merk geworden die de focus legt op het bouwen van bedrijven, merken die positief opvallen in de massa. You can guess…M’as-tu-vu?

Doorheen de jaren is Matuvu volwassen geworden door de ervaring, kennis en expertise in merken bouwen en zijn we gegroeid in onze missie, onze diensten & producten alsook in het bereik van klanten en nieuwe sectoren. Het voelde, net voor het 10-jarig bestaan volgend jaar, een perfect moment om dankbaar terug te blikken naar het mooie parcours de afgelopen jaren en vol enthousiasme, inclusief een verfrist logo, vooruit te kijken naar een nieuw decennium van Matuvu.

Waarom een nieuw logo?

Onze community was sinds de start vooral actief in fashion & lifestyle business; van merken, producenten tot retailers en influencers. Bij de lancering van onze academy in 2017 is onze community uitgebreid naar bredere sectoren van lifestyle, fashion, beauty naar vastgoed, interieur, technologie en bouw. Maar één ding hebben al onze klanten & partners gemeen; een enorme drive én groeimindset om van hun business, alsook zichzelf als persoon, een sterk merk te maken.

Een ‘powerbrand’, zoals we dit ook wel eens noemen, valt niet alleen visueel op (vaak zelfs door de simpliciteit) maar vooral ook door de merkidentiteit, het merkverhaal en het imago. Dit is bij Matuvu onveranderd gebleven. Nog steeds staan we voor positiviteit, creativiteit, innovatie en enthousiasme in alles wat we doen. Enkel zijn onze diensten en producten geëvolueerd. Van distributeur & merkenbouwer in de modesector gegroeid naar een innovatieve branding & online marketing agency+academy die je helpt met een full-service strategie & uitwerking op maat.

Het nieuwe design van ons logo weerspiegelt de kwaliteit, professionaliteit en innovatie die we willen brengen op vlak van brandbuilding. Fris, herkenbaar, elegant, vrouwelijk maar tegelijkertijd ook robuust en krachtig. Say hello to the most famous ‘M’ of the world 😉

Ladies & gentleman, meet the new Matuvu logo for the next decades! Na een enorm spannende periode naar deze lancering toe, met vele schetsen, moodboards, yays & nays vooraf, is ons nieuwe logo een 200% match met Matuvu 2.0. We hopen dat je even enthousiast ben als wij en kijken uit naar het komende decennium waar we mee mogen bouwen met onze creativiteit, kennis & expertise aan de meest succesvolle bedrijven, ondernemers en merken internationaal!

Wil je zelf ook een rebranding doorvoeren in je business of je branding van A tot Z uitwerken? Contacteer ons.

Get monthly inspired! Tips, events & more!

Deel dit artikel met vrienden

Bekijk meer blogposts

>Лечебный шампунь от перхоти для кошек: Выбор и применение специализированных шампуней для домашних животных (кошек и собак)

>Лечебный шампунь от перхоти для кошек: Выбор и применение специализированных шампуней для домашних животных (кошек и собак)

Комплексное руководство по питанию кошек: выбираем лучший корм для вашего питомца

Комплексное руководство по питанию кошек: выбираем лучший корм для вашего питомца

1win app minimum deposit – How to predict sports matches

1win app minimum deposit – How to predict sports matches

Greenway Magyarország: A Sustainable Approach to Urban Mobility

Greenway Magyarország: A Sustainable Approach to Urban Mobility

Make the most Out Of Cbd Lotion

Make the most Out Of Cbd Lotion

>Лечебный шампунь от перхоти для кошек: Выбор и применение специализированных шампуней для домашних животных (кошек и собак)

>Лечебный шампунь от перхоти для кошек: Выбор и применение специализированных шампуней для домашних животных (кошек и собак)

Комплексное руководство по питанию кошек: выбираем лучший корм для вашего питомца

Комплексное руководство по питанию кошек: выбираем лучший корм для вашего питомца

1win app minimum deposit – How to predict sports matches

1win app minimum deposit – How to predict sports matches

Greenway Magyarország: A Sustainable Approach to Urban Mobility

Greenway Magyarország: A Sustainable Approach to Urban Mobility