We create leader brands.

Gepassioneerd door het bouwen van merken, helpt het Matuvu team dagelijks ondernemers en kmo’s in de groei naar een sterk merk.

Een merk die op een positieve manier impact maakt, zorgt voor een toename in fans voor je bedrijf, een boost in naamsbekendheid en een sterke basis voor een lange termijn visie.

The Matuvu story

In 2012 opgestart door Ils Sterckx (toen verdeler van 2 fashionlabels, een juwelenmerk & een t-shirt label) en vandaag uitgegroeid tot een toonaangevend adviesbureau dat ondernemers en kmo’s helpt bij de groei van hun business naar een sterk merk.

Merken bouwen is de passie die Ils, na haar studies Licentiaat Romaanse Talen aan de KULeuven, deed kiezen voor de mode industrie. Deze industrie was toen zeer innovatief en het volstond niet gewoon ‘leuke’ producten te hebben. Het belang van een merkidentiteit en sterk verhaal was toen al in die sector onmisbaar om te groeien.

Ondertussen is het Matuvu team uitgebreid met gedreven, positieve & enthousiaste bossladies die dagelijks bedrijven en ondernemers helpen om hun business op een authentieke, creatieve en onderscheidende manier online zichtbaar te maken.

Be branded. Be different. Be you.

Gedurende de voorbije jaren kregen we heel vaak de vraag voor welke ‘grote’ merken we werkten. Bewust hebben we gekozen om ‘kleine’ merken, kmo’s en ondernemers te helpen aangezien ze vaak niet die heuse budgetten hebben om te investeren in de online zichtbaarheid van hun bedrijf.

“Je moet niet groot zijn om groots te zijn.”

Toch hebben ze vooral in deze tijden heel erg nood aan deze hulp, kennis en inzichten. Enkel door hun fundering sterk te hebben, kunnen ze zich onderscheiden online, zich sterker positioneren in de markt en zo ook succesvol ondernemen.

Ieders verhaal is uniek en dat is nu net zo bijzonder om dit op een creatieve manier online te vertalen met een krachtige content strategie. Je moet dus niet groot zijn om groots te zijn!

"

Let’s make MAGIC happen!

Founder & CEO

Ils Sterckx

Alles start met een eerste stap en zo startte Ils op 28-jarige leeftijd MATUVU agency. Ze bouwde Matuvu uit tot een sterk merk met ‘raving fans’ als het gaat om branding via content.

Haar zone-of-genius ligt in het aanvoelen van wat commercieel is maar op een innovatieve en creatieve manier waardoor ze expert is in het domein van online brand marketing.

Ils werd reeds uitgenodigd door Sky TV Londen om te spreken in een prime time talkshow over haar carrière en verscheen reeds op vele podia als keynote spreker waar ze haar enthousiasme voor wat ze doet niet onder stoelen of banken kan steken.

Content creator & Graphic designer

Laure Meyvis

Als grafisch ontwerper zette Laure de eerste stappen in de creatieve sector op jonge leeftijd. Haar carrière startte bijna meteen bij Matuvu waar ze haar creativiteit de vrije loop laat in het dagelijks creëren van waanzinnige online content voor klanten.

De uitspraak ‘Auw, my eyes burn’ tonen haar oog voor detail. Laat je dus je stijlgids, logo, huisstijl of andere branded content ontwerpen door haar, dan weet je dat dit crème de la crème zal zijn.

Creative Content marketeer

Ellen Clerix

“Een beeld zegt veel meer dan duizend woorden…” met deze intro meldde Ellen zich aan bij Matuvu agency. Het weerspiegelt helemaal wie ze is. Ze gaat steeds op zoek met de klant naar op welke manier we het ondernemersverhaal kunnen vastleggen in sterk beeldmateriaal (foto’s, animaties, ontwerpen én video).

Creativiteit zit hem niet in altijd in het ‘opvallen’ in de massa qua branding of copy, maar vooral in hoe de klant zijn diensten en producten op een onderscheidende manier kan tonen online.

Met ‘your only limit is you’ mindset is ze ontzettend leergierig om zo the extra mile te kunnen gaan voor de klant.

Yente Elsas

Yente Elsas

Get even more on YouTube

Online Branding Studio

Herkenbaarheid is key, zowel op vlak van look & feel (huisstijl) als op vlak van je merkidentiteit en waarden. Met de online branding studio afleveringen leer je hoe je zelf gemakkelijk je merk online via Instagram, Facebook, Linkedin, Pinterest, YouTube,.. kan versterken door oa. het gebruik van dé online brandingtool (app) Canva.

Be branded. Be different. Be you.
We love to help you!

https://www.garysgooddeals.com/

slot bet 100

mahjong slot