Mis je tijd, creativiteit?

Wij maken van je social media prioriteit!

Creativiteit

Consistentie

Conversatie

Connectie

Voor een vast bedrag per maand word je social media dagelijks authentiek & onderscheidend ingezet met creatieve Content.

Zo werkt ons flexibele social media abonnement.

Of je nu klein wil starten of je meteen wil doorgroeien naar een next level met een sterke social media strategie, jij kiest het gewenste abonnement.

Stap 1

Kies je social media pack op maat

Al onze abonnementen vertrekken vanuit een groeiperspectief; of je nu wil groeien in naamsbekendheid, in verkoop, in leads of groeien naar een leaderbrand. Naargelang je wensen en doelen kan je zelf kiezen uit deze social media GROWTH PACKS op maat:

BUILD Pack

€ 695 (excl. btw)

best
choice

GIVE VALUE Pack

€ 895 (excl. btw)

GROW BIG Pack

€ 1195 (excl. btw)

Stap 2

Gratis 'brandscan'

Wie is je doelgroep, welke doelen wil je
bereiken met je social media, heb je een huisstijl, wat zijn je USP’s, etc.

Factoren die aan de basis liggen van onze content creatie. Deze zijn noodzakelijk om in de huid van je business te kruipen zodat je (potentiële) klanten niet merken dat er een agency tussen jou en de klanten zit.

Stap 3

Content creatie

Op afgesproken moment starten we met het dagelijks inzetten van je gekozen social media kanalen (Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok,..) volgens de vooropgezette strategie & planning.

Het Matuvu team gaat vol enthousiasme aan de slag om jouw verhaal te vertalen in unieke social media posts. Onze passie voor het vak werkt aanstekelijk en dat vertaalt zich in een zeer aangename samenwerking waar snelle feedback, een glimlach en innovatie (de wereld van online marketing verandert super snel!) centraal staan.

Stap 4

Pas aan wanneer je wil

Wil je meer/minder posts of stories, wens je extra video’s/clips of wil je je nog meer onderscheiden in de online massa met eigen illustraties, gifjes of infographics? Het content abonnement is flexibel en kan maandelijks aangepast worden.

Wil je samenwerken met een krachtig team van experts waarvan het enthousiasme aanstekelijk werkt?

Watch our actions, not our words.

Een impact maken op de wereld doe je niet alleen met je producten en/of diensten. Je brandstory en waar je voor staat is zeker zo belangrijk. Klanten op dit level helpen met creatieve online marketing zorgt voor gelukkige ondernemers die door deze samenwerking groeien in happy clients.

Paul

Urbano Motorhomes

“Naast de pure ‘publiciteit’ die we intern zelf doen op social media, merkten we op dat we ons meer kunnen onderscheiden in de markt door authentieke en waardevolle content te brengen. Een post van Matuvu op LinkedIn sprak me aan en ben toen in contact gekomen met Ils. Ze kon ons overtuigen door de unieke content creaties die ze maken met focus op video, storytelling en lifestyle.”

Je merkidentiteit is de basis!

Je onderscheiden start met een duidelijke merkidentiteit. Deze merkidentiteit gieten we in een visueel plaatje; ontwerp logo (en/of sublogo), huiskleuren, typografie, moodboard en marketing templates.

Je stijlgids is de basis en zorgt voor merkconsistentie. Je business groeit naar een merk door de visuele herkenbaarheid in de communicatie die je (online/offline) doet. 

Ons team helpt je graag bij je (re)branding.

Play Video

Wat is jouw eerste indruk online?

Op social media heb je maar 1-3 sec de tijd om een eerste indruk te maken of om mensen te doen stoppen met scrollen bij je posts.

We helpen jou niet alleen met je (online) brand marketing te versterken maar vooral ook te focussen op content die creatief is en die verbindt met je juiste doelgroep.

Before

After

Short form video is onmisbaar in je dagelijkse online storytelling.

Jeroen & Gert
Jeroen & Gert Marissen
Lees verder
“Als bouwbedrijf zitten we in een sector waar de agenda heel erg vol staat, maar toch onderschatten we het belang niet van social media. Jezelf sterker neerzetten als merk en on-top-of-mind blijven met toffe content die het Matuvu team ook op onze werven komt shooten, groeit onze naamsbekendheid en trekt ook nieuwe medewerkers aan!”
Ann
AnnPiu Bella
Lees verder
“Ik ervaar het content abonnement als zeer positief. Veel returns en likes dat zich vertaalt naar mijn verkoop! De laatste maanden werk ik daardoor beter en mijn klanten geven mij ook feedback. Klanten vinden het fijn dat ik mee ben in de huidige visuele online marketing.”
Patricia
PatriciaCluca
Lees verder
“We zijn super tevreden over het social media abonnement van Matuvu. We krijgen er vooral de juiste volgers bij en men reageert heel positief. Dus we willen het dan ook graag door laten lopen.”

https://www.garysgooddeals.com/

slot bet 100

mahjong slot