De nummer #1 online marketing & branding academy voor ondernemers met een groeimindset.

Play Video

De academy waar branding en online zichtbaarheid naar een next level worden gebracht.

De beste investering voor je bedrijf is de investering in jezelf en/of je team. Neem deel aan onze maandelijkse creative content classes, coachingsessie(s) op maat en/of online trainingen. Onze academy is ook geregistreerd dienstverlener van de KMO-portefeuille (België). 

Kies uit ons opleidingsaanbod welke skills, kennis & expertise je nodig hebt om van je business een sterk(er) merk te maken. Kies uit 4 formules afhankelijk van jouw noden, doelen & dromen:

01

Creative Content Classes

In onze academy kan je maandelijks deelnemen aan workshops waarin je in groep actief aan de slag gaat met oa. Reels, TikTok, Canva design, etc voor je business.

Deze maandelijkse workshops zijn interactief, hands-on & praktisch waardoor je dat wat je leert meteen kan toepassen voor de groei van je bedrijf & merk online. 

02

Eén-op-één coachingsessies

Wil jij je business en brand naar een next level brengen? In deze persoonlijke begeleiding kies je uit één of meerdere sessies waarin je persoonlijk met coach & branding expert Ils aan de slag gaat met jouw vraagstuk(ken).

Denk maar aan het uitwerken van een social media content strategie met focus op groei in klanten, het bouwen of versterken van je personal brand, je merkidentiteit van je bedrijf uitzetten en vertalen naar een online branding plan, het opstarten van je bedrijf die je meteen sterk wil neerzetten als merk in de sector, etc.

03

Online cursussen & trainingen

Via ons e-learning platform kan jij je inloggen en heb je toegang tot de verschillende modules met video’s. De video’s worden ondersteund met de nodige acties via een praktisch e-book. De trainingen zijn ook interactief waarbij je kan deelnemen aan live Q&A’s alsook FB-groep waarin je meteen je vragen kan stellen aan Ils. 

04

Groeitraject: van business naar powerbrand

Heb je al enkele jaren een eigen business, maar blijven groei in sales, klanten wat uit? Wil je online opvallen in de massa en groeien in naamsbekendheid?

Stop dan met het ter plaatse blijven trappelen en start het business-to-powerbrand groeitraject. Samen werken we naar je concrete doelen en vergroten we de online zichtbaarheid van je business op een onderscheidende manier waardoor jij leider wordt in je sector.

Filteren

Soort
Topic

Filteren

Soort
Selecteer
Topic
Selecteer

Creative Content Day opleiding

Creative classes

Grote veranderingen binnen social media marketing want het gaat niet langer meer over het hebben van veel volgers om zichtbaar te zijn. Nope, zelfs met een klein aantal volgers op je account kan je vandaag een enorm bereik verkrijgen mits…CREATIEVE CONTENT! Er is zoveel content, dus je content visueel sterker maken is key! Eén tool heb je hiervoor nodig wil je zelf aan de slag: Canva. In deze opleiding geef jij je creativiteit een boost op vlak van online content creatie, ideeën & storytelling.
447,00

Interactieve dagopleiding 10-16u

Boost je creativiteit & ideeën

Praktisch, hands-on met bewezen tips, tricks & tools

Maak je bedrijf & merk visueel sterker online

Trek meer klanten aan

TikTok workshop voor business & brands

Creative classes

Steeds meer bedrijven en merken zetten TikTok in voor hun online groei & bereik van (nieuwe) klanten. Waarom? Onze aandachtsspanne is super kort vandaag en als bedrijf, merk moet je je doelgroep kunnen ‘catchen’ in slechts enkele seconden. Korte video is hiervoor ideaal. Daarnaast geeft het algoritme ook voorrang aan dit type content waardoor je organische meer bereik hebt tov foto’s. Wees zichtbaar daar waar je (nieuwe) klanten zijn! Wie weet voor jou wel op TikTok. Let’s thrive with TikTok!
187,00

Interactieve workshop 10-13u

Groei in zichtbaarheid via short form video content

Praktisch, hands-on met bewezen tips, tricks & tools

Meer (nieuwe) klanten via TikTok

Geef je business online een enorme boost

Bold Move Mastery

Het groeitraject

Het allereerste coachingstraject waar mindset, move & marketing wordt gecombineerd. Gedurende 6 maanden volg je een online programma welke gecombineerd wordt met live videocalls, offline masterclasses (in groep) alsook een LIVE-dag op een unieke locatie. Je kiest ervoor om eindelijk die BOLD MOVE te zetten voor jezelf als ondernemer én voor de groei van je zaak.  
2447,00

6 maanden coachingtraject

online video’s & trainingen

offline masterclasses in groep

live coaching

worksheets

Creëer een videomindset

Online programma’s

In deze training ga je stap voor stap leren om je mindset te masteren op vlak van zelfvertrouwen, zelfliefde en video skills, zodat je enorm gaat groeien in de aantrek van je ideale klanten. Dit op een manier die goed aanvoelt zonder dat je online moet roepen om verkoop van je producten en/of diensten enkel via foto’s of Canva designs.  
347,00

8 weken online programma

Interactief

Oefeningen

Live coaching

Tips & tricks

Change your All Star into Be-a-Star online training

Online programma’s

Leer vanuit je kern dé formule om je online bereik te verdubbelen voor méér klanten & word gezien in de massa. Start direct!  
297,00

Online training in 6 modules

Digitaal handboek

Interactief & hands-on

Bewezen formule

1 jaar toegang

Boostyoursalescursus

Online programma’s

Vind je het lastig om je Instagram in te zetten als een salestool? Of hoe groei je nu in bereik en volgers met creatieve content?  
79,00

Online cursus via Instagram

E-book/module via mail

Inzichten in +600 IG stories

Tips & tricks

1 jaar toegang

Quiz: Hoe sterk is je merk?

Ontdek hier hoe je business scoort vandaag op vlak van online marketing.

Networking is planting relations. Aankomende seminars op locatie:

New edition soon!

Iconic Business Seminar

Ben je leergierig, ambitieus en wil je je business alsook je personal brand naar een next level tillen, nl. ICONIC? Dit jaarlijks business seminar voor vrouwelijke ondernemers is een must in je persoonlijke ontwikkeling. Gedurende 8u ontvang je topcoaching van branding experte, Ils Sterckx.

Kan je groeien naar een ICONIC brand, dan leg je de focus op connectie met je doelgroep. Je zal on-top-of-mind zijn en de ideale klanten aantrekken waardoor je niet meer hoeft te ‘verkopen’.

Marlies V.
Marlies V.Amuse Toi
Lees verder
“Ik volgde het 3 maanden groeitraject bij Matuvu in de aanloop naar de lancering van mijn business. Dankzij de intensieve coachingsessies op maat van mijn doelen had ik eigenlijk al voor de lancering van mijn zaak een merk opgebouwd met heel wat volgers op social media die we dan ook meteen hadden omgezet naar een klantenbestand met e-mailmarketing. Zelf had ik al wat ervaring op vlak van marketing, maar Ils heeft me heel wat dingen bijgeleerd waardoor ik mijn zaak niet alleen kon ‘vermarkten’ maar ook echt kon neerzetten als vandaag een sterk merk, nl. Amuse Toi.”
Celine F.
Celine F.Faze beauty care
Lees verder
“Ik heb in het verleden nog wel coachings gevolgd, maar nog nooit zo een duidelijke en praktische training als die van Ils waar ik meteen naar huis ging met een concrete uitvoering van mijn business & branding.”
Valérie O.
Valérie O.Lie O. knit
Lees verder
“Dankjewel voor al je steun en een prachtige begeleiding! Zonder jou had dit nooit mogelijk geweest. Lang leve de Matuvu Academy!”

Build your business & brand, join us!

No worries, we gaan je niet spammen! Als jij je aanmeldt voor onze business booster mail ontvang je een dosis inspiratie, innovatieve weetjes, tips & tricks om je merk next level te tillen en vooruitstrevend te zijn in je sector.

Oh ja, wees als eerste op de hoogte van onze nieuwste workshops, online trainingen, seminars & events. Dit wil je niet missen!