De academy waar je online positionering & zichtbaarheid naar een next level wordt gebracht.

De beste investering voor je bedrijf is de investering in jezelf en/of je team. Neem deel aan onze maandelijkse Reels, TikTok workshops, live masterclasses en/of online trainingen. Onze academy is ook geregistreerd dienstverlener van de KMO-portefeuille (België). 

Kies uit ons opleidingsaanbod welke skills, kennis & expertise je nodig hebt om van je business een sterk(er) merk te maken.

Play Video

Offline

Workshops | Seminars

Je leert op een interactieve manier in groep nieuwe skills op vlak van social media marketing & branding. Dit op een inspirerende locatie.

Check hier de eerstvolgende data.

Online

Programma's | Coaching

De grootste stappen neem je niet enkel door nieuwe kennis & skills te leren, maar vooral door deze ook meteen te gaan toepassen. 

Het Business Creator traject is een combi met offline.

Gratis

Masterclass

Van onzichtbaar naar online opvallen in de massa in 7 stappen.

Volg de masterclass LIVE via Zoom. Check hier de eerstvolgende datum.

Offline

Workshops | Seminars

Op een inspirerende locatie leer je in groep nieuwe skills op vlak van social media marketing & branding.

Workshop Reels voor business & brands / Workshop TikTok voor business & brands / ICONIC business seminar.

Online

Programma's | Coaching

Wil je graag next level groeien, nieuwe stappen nemen in de groei van je business? Ontdek onze online trainingen en programma’s waarbij je individueel en in groep gecoacht wordt.

Volg de cursussen op je eigen tempo maar geniet van de opvolging & uitvoering met Ils die je als coach, ondernemer & social media marketing expert accountable stelt. 

Het BUSINESS CREATOR programma is een combi met offline (live) dagen, coaching & workshops.

Gratis

Tools | Masterclass

Ontdek hier onze gratis tools die je helpen in de groei naar een sterk merk online.

Maandelijks kan je gratis deelnemen aan een live Masterclass via Zoom waarbij Ils je interessante inzichten & concrete tools aanreikt om weer stappen te zetten in de groei van je business online. Check hier de eerstvolgende datum alsook het onderwerp van de Masterclass.

Quiz: Hoe sterk is je merk?

Ontdek hier hoe je business scoort vandaag op vlak van online marketing.

Marlies V.
Marlies V.Amuse Toi
Lees verder
“Ik volgde het 3 maanden groeitraject bij Matuvu in de aanloop naar de lancering van mijn business. Dankzij de intensieve coachingsessies op maat van mijn doelen had ik eigenlijk al voor de lancering van mijn zaak een merk opgebouwd met heel wat volgers op social media die we dan ook meteen hadden omgezet naar een klantenbestand met e-mailmarketing. Zelf had ik al wat ervaring op vlak van marketing, maar Ils heeft me heel wat dingen bijgeleerd waardoor ik mijn zaak niet alleen kon ‘vermarkten’ maar ook echt kon neerzetten als vandaag een sterk merk, nl. Amuse Toi.”
Celine F.
Celine F.Faze beauty care
Lees verder
“Ik heb in het verleden nog wel coachings gevolgd, maar nog nooit zo een duidelijke en praktische training als die van Ils waar ik meteen naar huis ging met een concrete uitvoering van mijn business & branding.”
Valérie O.
Valérie O.Lie O. knit
Lees verder
“Dankjewel voor al je steun en een prachtige begeleiding! Zonder jou had dit nooit mogelijk geweest. Lang leve de Matuvu Academy!”

Build your business & brand, join us!

No worries, we gaan je niet spammen! Als jij je aanmeldt voor onze business booster mail ontvang je een dosis inspiratie, innovatieve weetjes, tips & tricks om je merk next level te tillen en vooruitstrevend te zijn in je sector.

Oh ja, wees als eerste op de hoogte van onze nieuwste workshops, online trainingen, seminars & events. Dit wil je niet missen!

https://www.garysgooddeals.com/

slot bet 100

mahjong slot