Succesverhalen

Gregor
GregorCrelan Grepia
Lees verder
“We hebben uitgebreid in kantoren in West-Vlaanderen en we merkten op dat vele mensen ons kantoor in Harelbeke nog niet wisten te vinden. Daarnaast misten we ook een jongere doelgroep, die we met onze huidige communicatie nog niet konden bereiken. Mijn dochter Isolde kwam in contact met Matuvu en hebben Matuvu carte blanche gegeven op vlak van content creatie met de vooropgezette businessdoelen. Super tevreden over de resultaten tot nu!”
Joke
JokeHout Feyen
Lees verder
"Via een klant van ons kwamen we in contact met Ils van Matuvu. Ik had meteen een goed gevoel bij de manier waarop ze haar business runt en welke gemeenschappelijke aandachtspunten we hebben op vlak van online marketing. Ze begreep meteen hoe we wilden communiceren naar onze doelgroep via social media en we zijn zeer enthousiast over onze samenwerking! Een zorg die voor ons wegvalt!”
Play Video

Nathan

Thrives

“De samenwerking met Matuvu voor onze social media is marketinggewijs de beste beslissing geweest die we de afgelopen jaren hebben genomen.”

Mireille
MireilleCote Blanc
Lees verder
“Een week na mijn coachingsessie had ik de prijs van het adviestraject al maal 30 gedaan in verkoopomzet in mijn boetiek door de tips toe te passen die Ils me gaf & de branding die we hebben uitgewerk.”
Marilien
Marilien Mindset Mentor coach
Lees verder
“Wow, Ils is echt super goed in haar vak! Ze deed me echt stilstaan bij belangrijke zaken waar ik nog niet meteen had over nagedacht in het uitwerken van mijn marketingstrategie. Ik had enorm veel aan de kennis en tools die we actief hebben uitgewerkt rond het positioneren van mijn business en het uitwerken van mijn eigen personal brand strategie.”
Play Video

Mieke Dierckx

Founder & CEO

“In het begin stel je je de vraag of zo’n coaching zijn prijs wel waard is…maar dit merk je al snel want in de Matuvu Academy start je meteen met nieuwe kennis en tips toe te passen waardoor ik de dag zelf al resultaten ervan heb; nieuwe klanten, aanvragen, groei social media, inschrijvingen nieuwsbrief etc.”

Merken bouwen met passie die een positieve impact maken.

https://www.garysgooddeals.com/

slot bet 100

mahjong slot